Povratite svoju mobilnost uz usluge fizikalne terapije Standardne klinike

Na odjeljenju za fizikalnu terapiju Poliklinike Standard pružamo personalizovanu njegu kako bismo pomogli pacijentima da prevaziđu fizička ograničenja izazvana povredom, bolešću ili drugim stanjima. Naš tim visokokvalifikovanih fizioterapeuta je posvećen i u bliskoj saradnji sa svakim pojedincem kako bi se osmislio efikasan plan liječenja – prilagođen njihovim specifičnim potrebama. Bilo da se radi o smanjenju bola, izgradnji snage ili poboljšanju mobilnosti, naš cilj je da osnažimo pacijente da povrate svoj puni potencijal i da se vrate uživanju u životu u potpunosti.

Pored konvencionalnih tehnika, naše odjeljenje za fizikalnu terapiju koristi niz savremenih metoda, uključujući kombinaciju elektroterapijskih procedura kao što su laserska terapija, ultrazvučna terapija i različiti oblici elektrostimulacije i magnetne terapije. Naši fizioterapeuti takođe uključuju vježbe kineziterapije, terapiju dekompresije kičme na specijalizovanim stolovima, terapiju udarnim talasima i inovativnu terapiju Tekar kako bi osigurali da svaki pacijent dobije najefikasniju moguću njegu.

Elektroterapija – Galvanska struja – Dijadinamične struje – Tens – Interferentne struje – Ruske struje – Ultrazvuk – Magnetoterapija – Laseroterapija – Spinalna dekomprsija i trakcija – Shockwave terapija -Tecar terapija

Iskusni i visokokvalifikovani fizioterapeuti
Personalizovani planovi liječenja za niz stanja i povreda
Posvećenost pacijentima i njihovom oporavku
Najsavremenija oprema i tehnike za efikasne i bezbjedne tretmane