Revitalizujte svoje lice i tijelo uz usluge estetske medicine Standard poliklinike

Estetska medicina je oblast koja se bavi prevencijom starenja, ali i popravljanjem svih onih nedostataka koje želimo da promenimo ili unapredimo.Starenje je prirodni proces kome smo svi izloženi i zahvata sve ćelije našeg organizma ali se najprije ispoljava na našoj koži.

Ukoliko želite da sačuvate i održite mladolik izgled kože naši doktori će vam pomoći u odabiru pravog tretmana kako bi došli do željenog cilja..

Usluge:

  • PRP tretman
  • botoks
  • hijaluronski fileri
  • mezoterapija
  • profhilo tretman
  • lipoliza
  • biorevitalizacija
  • 3D mezoniti

Najčešće postavljana pitanja

U estetskoj medicini važan je balans između želja i realnosti, uz dobru procjenu ljekara. Nekada je rezultat koji zamišljamo sasvim drugačiji od onoga što zaista može da pruži. Zato je važno obaviti temeljne konsultacije prije odabira tretmana. Revitalizacija, poboljšanje tonusa i tena, korekcija volumena ili uklanjanje ožiljaka… to je samo dio mogućnosti, a za svaku postoje različiti metodi. Neka prvo pitanje bude Što mi smeta? Sa čime nisam zadovoljna? A mi ćemo vam preporučiti postupak koji može da da najbolji i najbezbjedniji rezultat.
Estetski tretmani mogu biti neugodni i malo bolni, ali su u većini slučajeva sigurni i ne predstavljaju opasnost za pacijenta. Međutim, svaka medicinska procedura nosi rizik od nuspojava. Najčešće su to otoci, crvenilo i modrice na tretiranim područjima i oni nestaju nakon nekoliko dana. U rijetkim slučajevima mogu se javiti ozbiljnije komplikacije, a spriječićete ih odabirom obučenog i iskusnog stručnjaka čije ćete savjete o njezi pažljivo slijediti.
Nije potrebna posebna priprema ali je važno da se nedjelju dana prije tretmana ne uzimaju aspirin, antikoagulant i nesteroidne antiinflamatorne ljekove. U svakom slučaju ljekaru treba naglasiti bilo kakvu terapiju koju uzimate.
Vrijeme oporavka nakon estetskog tretmana zavisi od vrste tretmana i individualnih karakteristika pacijenta, kao što su dob, opšte zdravstveno stanje, količina tretmana koji je primijenjen i mjesto primjene tretmana. Međutim, većina estetskih tretmana obično ne zahtijeva dugotrajan oporavak, tako da se pacijenti obično mogu vratiti svojim normalnim aktivnostima u roku od nekoliko dana.

Kao i kod svake druge medicinske procedure, kontraindiacije mogu postojati. Insistiramo na individualnom pristupu kojim se izbjegavaju neodgovarajući tretmani i biraju najbolje mogućnosti za pojedinog pacijenta, odnosno pacijentkinju.

Estetske procedure na poliklinici Standard nisu agresivni zahvati koji zahtijevaju zakonsku regulaciju uz ograničenje starosne dobi, ali se ne mogu izvoditi bez konsultacija koje će je uvažiti. Eventualna psihološka ili  zdravstvena ograničenja mogu imati veze s uzrastom, zbog čega insistiramo na razgovoru i individualnim preporukama.

Iskusni i visokokvalifikovani medicinski stručnjaci
Personalizovani planovi liječenja prilagođeni individualnim potrebama i ciljevima svakog pacijenta
Širok spektar neinvazivnih i minimalno invazivnih tretmana za poboljšanje Vaše ljepote
Najnovija tehnologija i tehnike za efikasne i bezbjedne tretmane