Oslobodite se bola i povratite svoju mobilnost uz usluge fizikalne terapije poliklinike Standard

U poliklinici Standard pružamo njegu  prilagođenu specifičnim potrebama pacijenta kako bismo pomogli da prevaziđu fizička ograničenja izazvana povredom, bolešću ili drugim stanjima. Bilo da se radi o smanjenju bola, izgradnji snage ili poboljšanju mobilnosti, naš cilj je da osnažimo pacijente da povrate svoj puni potencijal i da se vrate uživanju u životu u potpunosti.

U našoj ustanovi koristimo niz savremenih metoda, uključujući kombinaciju elektroterapijskih procedura kao što su laserska terapija, ultrazvučna terapija i različiti oblici elektrostimulacije i magnetne terapije. Naši fizioterapeuti takođe uključuju vježbe kineziterapije, terapiju dekompresije kičme na specijalizovanim stolovima, terapiju udarnim talasima i inovativnu terapiju Tekar kako bi osigurali da svaki pacijent dobije najefikasniju moguću njegu.

 • Elektroterapija
 • Galvanska struja
 • Dijadinamične struje
 • Tens
 • Interferentne struje
 • Ruske struje
 • Ultrazvuk
 • Magnetoterapija
 • Laseroterapija
 • Spinalna dekomprsija i trakcija
 • Shockwave terapija
 • Tecar terapija

Najčešće postavljana pitanja

Evo nekih od najčešćih problema za koje se može potražiti pomoć fizioterapeuta:

Bolovi u leđima uključujući i bolove u donjem dijelu leđa, vratu i krstima. Povrede mišića i kostiju poput uganuća, istegnuća i preloma. Sportske povrede kao što su istegnuća, uganuća, preloma i drugih sportskih povreda. Neurološki problemi poput multiple skleroze, cerebralne paralize i moždanog udara

Problemi sa zglobovima kakvi su artritis, bursitis, tendinitis i drugih.

Ovo su samo neki od problema kod kojih se može potražiti pomoć fizioterapeuta. Uz pomoć fizioterapije, možete se osloboditi bolova, povećati pokretljivost i funkcionalnost tijela, poboljšati sportske performanse te smanjiti rizik od daljnjih povreda.

To zavisii od Vašeg specifičnog stanja i težine problema. Naš fizioterapeut će vam moći reći koliko će dugo trajati terapija i koliko brzo biste trebali vidjeti poboljšanje. U nekim slučajevima, poboljšanja se mogu vidjeti nakon nekoliko terapijskih sesija, dok u drugima može potrajati nekoliko nedelja.

Frekvencija terapijskih sesija zavisit će od Vašeg stanja, ciljevima terapije i režima vježbanja. Obično, terapijske sesije su 2-3 puta nedeljno, ali Vaš fizioterapeut će moći procijeniti najbolju frekvenciju sesija za Vas.

Trajanje terapijske sesije zavisit će od Vašeg stanja, ciljeva terapije i plana liječenja koji je Vaš fizioterapeut postavio. Obično, sesije traju 30 do 60 minuta, ali se mogu produžiti ili skratiti, u zavisnosti od Vaših potreba.

Terapija može biti neugodna u nekim slučajevima, ali ne bi trebala biti bolna. Naš fizioterapeut će raditi sa Vama kako bi osigurao da se terapija odvija u okviru vaših granica boli i udobnosti.

Iskusni i visokokvalifikovani fizioterapeuti
Personalizovani planovi liječenja za niz stanja i povreda
Posvećenost pacijentima i njihovom oporavku
Najsavremenija oprema i tehnike za efikasne i bezbjedne tretmane