U poliklinici Standard, posvećeni smo pružanju najkvalitetnije njege za naše pacijente. Zato smo investirali u najnoviju i najnapredniju dostupnu medicinsku opremu. Naša oprema ne samo da obezbjeđuje najtačnije rezultate testova, već i pruža udobno i pristupačno okruženje za naše pacijente.

Standards of Treatment

We provide standard treatment and latest medical technology with best facility in our clinic.

Well Communication

We provide well communication and latest medical technology with best facility in our clinic.

Infection Prevention

We provide infection prevention and latest medical technology with best facility in our clinic.

25+ Years Experience

We have a 25+ Years Experience and latest medical technology with best facility in our clinic.

What We Did :

img-new-01

Medical laboratory and specialists services

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt.

Final Results :

Clients are also provided with the resources to manage turnaround scope collection, approval and risk ranking. In addition, the resources to develop both the long range (+30%) budget on a statistical basis, as well as the control budget based on the completed schedule

Naša oprema: najsavremenija tehnologija za optimalnu njegu

1

Analizator Cobas E411 kompanije Roche Diagnostics 1

Analizator Cobas E411 kompanije Roche Diagnostics

Cobas E 411 analizator je potpuno automatizovan sistem koji koristi tehnologiju ElectroChemiLuminescence (ECLIA) za analizu imunoeseja. Ova napredna tehnologija pruža veoma precizne rezultate za širok spektar primjena, uključujući razne hormone, anemiju, koštane, srčane i tumorske markere, prenatalni skrining i zarazne bolesti. Njegove efikasne performanse osiguravaju da se rezultati isporučuju pouzdano i brzo.

Analizator Cobas E411 kompanije Roche Diagnostics

2

Analizator Cobas C311 kompanije Roche Diagnostics 2

Analizator Cobas C311 kompanije Roche Diagnostics

Cobas C311 je visoko efikasan i pouzdan sistem sa sveobuhvatnim test menijem koji uključuje kliničku biohemiju sa specijalnim proteinima, testiranje na droge, ljekove, kao i testiranje HbA1c iz pune krvi. Detekcija ugruška obezbjeđuje pouzdane rezulatate bez prekida rada, a bezkontaktno ultrazvučno miješanje eliminiše kontaminaciju.

Analizator Cobas C311 kompanije Roche Diagnostics

3

3

Detektor vena

Detektor vena je posebno dizajniran uređaj koji detektuje i razotkriva položaj venskog puta (vena) na ekstremitetima, licu, vratu, abdomenu i dekolteu. Detektor vena je posebno pogodan za starije pacijente i djecu ali i za osobe koje se boje vadjenja krvi, koji trpe bolove mnogobrojnih uboda i imaju slabo vidljive vene koje se teško pronalaze. Uređaj ovakve probleme svodi na minimum i pacijenta čuva od višestrukih uboda. Olaksava i davanje injekcija, infuzionih rastvora a koristi se i kod estetskih tretmana.

4

Deneo stolica za uzorkovanje krvi i vakcinaciju iz Promotal Francuske 4

Deneo stolica za uzorkovanje krvi i vakcinaciju iz Promotal Francuske

Stolica za uzimanje uzoraka krvi Deneo® rezultat je dugog istraživanja i brojnih susreta sa medicinskim stručnjacima u ovoj oblasti. Dizajniran je da ponudi bolju dostupnost i veću udobnost kako za pacijenta tako i za praktičara.

Deneo stolica za uzorkovanje krvi i vakcinaciju iz Promotal Francuske

5

5

mini VIDAS®

Veoma cijenjen širom svijeta zbog svoje tačnosti, pouzdanosti i dostupnosti 24/7. Obrađuje pojedinačne uzorke i serije testova za sve vrste analiza: serologiju, imunohemiju, detekciju antigena. Sve faze reakcije enzimskog imunoeseja se izvode automatski u minimalnom prostoru: pipetiranje, inkubacija, pranje, očitavanje, a rezultati se odmah šalju u laboratorijski informacioni sistem (LIS).

6

6

Klimatizacija

Sve prostorije unutar naše klinike su opremljene pametnim sistemom za filtriranje i klimatizaciju i sa VRF tehnologijom najnovije generacije kompanije LG. Ovaj sistem je jedan od najsvestranijih i najmoćnijih klima uređaja trenutno na tržištu. Imamo i dodatne komore koje su neophodne za regulisanje pritiska u sali.

7

7

Pametni sistem i napajanje

Implementirali smo pametni sistem koji kontroliše prava fizičkog pristupa, ozvučenje, automatsku kontrolu radnog vremena, sistem za dojavu požara, prskalice i još mnoge druge sisteme bezbjednosti. Naša klinika je takođe podržana dodatnim centralnim generatorom struje i centralnim UPS sistemom od 20KV iz Legrand-a, što osigurava da naši pacijenti dobiju najbolju njegu čak i u slučaju nestanka struje.

8

8

Podovi i zidovi

Podovi naše klinike urađeni su u partnerstvu sa njemačkim proizvođačem Gerflor, vodećim dobavljačem podnih rješenja za zdravstvene ustanove. Zidovi su pripremljeni sa potpuno disperzionom bojom, što olakšava održavanje naših prostorija čistim, dezinfekovanim i higijenskim.

U Standard poliklinici, posvećeni smo pružanju najvišeg standarda njege našim pacijentima. Naša savremena oprema pomaže nam da postignemo ovaj cilj i obezbjedimo da naši pacijenti dobiju najbolju moguću njegu.

Oprema